Zomervoorstelling 'Desperado' van theatergroep Suburbia in de herkansing

18 februari 2021 10:25

ALMERE – Theatergroep Suburbia kijkt ernaar uit om eindelijk de voorstelling Desperado te spelen op stadslandgoed De Kemphaan. De zomervoorstelling werd vorig jaar geannuleerd vanwege de coronamaatregelen, maar gaat dit jaar in de herkansing. "Achter de schermen zijn we al druk bezig met de voorbereidingen en vanaf april zijn de repetities", zo laat het Almeerse theatergezelschap weten.

'Desperado' gaat over vier vrienden die elke zaterdagmiddag samenkomen in hun clubhonk. Harry, Leo, Robin en Bert verkleden zich als cowboys en wanen zich even vier helden uit het Wilde Westen. Ruwe, goudeerlijke kerels die respect afdwingen en voor elkaar door het vuur gaan. Maar in het dagelijkse leven voelen ze zich onbegrepen en tekortgedaan. Op hun werk en door hun vrouwen. Verongelijkt zoeken ze steun bij elkaar tegen de oneerlijke grote boze buitenwereld. Zwartgallig maar geestig, geschreven door Ton Kas en Willem de Wolf, ook wel bekend als het duo Kas & de Wolf.

Het stuk wordt gespeeld door Fahd Larhzaoui, Ali Ben Horsting, Iwan Walhain en Titus Boonstra. Zoals altijd is de jaarlijkse zomervoorstelling van Theatergroep Suburbia een complete avond uit op het stadslandgoed De Kemphaan met voorafgaand een Tex Mex dinner.

Desperado wordt gespeeld van 2 juni tot en met 11 juli. De première is donderdag 10 juni. De kaartverkoop start in april. Houd voor meer informatie de website www.theatergroepsuburbia.nl/voorstelling/desperado in de gaten, of volg Suburbia op de sociale media.

Vier vrienden wanen zich elke zaterdagmiddag vier helden uit het Wilde Westen. (Foto: Eddy Wenting)