Zondag 7 juni tien procent korting op Sensa-fietsenVoor iedereen een fiets bij De Waal Fietsen

03 juni 2009 07:00

STRIPHELDENBUURT - Drie jaar geleden zijn Mirjam en Nico de Waal gestart met de fietsenwinkel De Waal Fietsen in de Stripheldenbuurt in Almere Buiten. Zondag 7 juni van 11.00 tot 16.00 uur is de winkel extra geopend en kunnen klanten rekenen op bijzondere aanbiedingen.


Sinds de opening weten steeds meer mensen de zaak aan de Van Raemdonkstraat te vinden. “De collectie voor gezinnen, met stads- en kinderfietsen heeft zich gesetteld”, zegt Mirjam. “Omdat er achter ons, in het Kotterbos, een mountainbiketrail ligt, vroegen ook steeds meer mensen om ATB en mountainbikes. Daarom hebben we sinds kort een bijzonder dealerschap voor het fietsenmerk Sensa, een A-merk gericht op ATB’s, mountainbikes en racefietsen.” Voor iedereen is er dus wel een fiets te vinden bij De Waal Fietsen.

Fiets naar eigen smaak en portemonnee
De fietsen van Sensa worden naar eigen smaak en portemonnee gebouwd. Mirjam: “De klant kiest een type frame en dan de onderdelen. Zo kun je de fiets zelf opbouwen. En heel belangrijk: tegen een goede verhouding prijs-kwaliteit.” Tijdens de extra openingsdag op zondag 7 juni is er een extra aanbieding van tien procent korting op alle Sensa-fietsen.
De Waal Fietsen
Van Raemdonkstraat 26
1336 AK Almere
036-5214666
info@dewaalfietsen.nl
www.dewaalfietsen.nl