Zorgcentrum Buitenhaeghe opent Muziekkaffee De Nachtegaal

01 juni 2011 05:00

BUITEN CENTRUM - Zorgcentrum Buitenhaeghe opent maandag 6 juni om 11.00 uur Muziekkaffee De Nachtegaal. Buurtbewoners zijn van harte welkom om bij deze opening aan het Atheneplantsoen 1 aanwezig te zijn.


Het muziekkaffee is een onderdeel van het Verenigingsleven Buitenhaeghe en is op werkdagen open voor onze bewoners, maar ook voor de buurtbewoners en bewoners uit Almere Buiten die zin hebben om gezellig samen naar een bepaald genre muziek te luisteren.
Het muziekkaffee is open van 10.45 tot 12.00 uur voor het luisteren naar muziek. Maandag klassieke muziek, dinsdag Nederlandstalig, donderdag opera en operette en vrijdag geestelijke muziek.
Onder het genot van een kopje koffie en onder begeleiding van een vrijwilliger is iedereen van harte welkom om te komen luisteren naar de muziek.
Het verenigingsleven Buitenhaeghe heeft inmiddels negentien verenigingen waar iedereen lid van kan worden. Dit varieert van breien, een herensoos, knutselen, bloemschikken, schilderen, koor tot zittend bewegen.
Meer info: 036-5496811 of 036-5496800 of verenigingsleven.buitenhaeghe@legerdesheils.nl.