Zorggroep Almere biedt kans op leer/werkplaats in zorg

11 januari 2012 06:00

ALMERE - Zorggroep Almere start in maart, samen met het ROC Flevoland, een extra opleiding verzorgende I.G. (Individuele Gezondheidszorg). Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor geïnteresseerden die werken en leren willen combineren via een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) traject. Een diploma Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2) s vereist.


Geschikte kandidaten gaan voor twee jaar een leer/arbeidsovereenkomst aan met de Zorggroep van 32 uur per week, inclusief één lesdag. De Zorggroep betaalt de boeken en het lesgeld. Ervaring in de praktijk doen de leerlingen op in de thuiszorg en de woonzorgcentra van Zorggroep Almere.
Naast een diploma Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2) is hart voor de zorg belangrijk. Bij alles wat de Zorggroep doet staan het welzijn en welbevinden van de cliënt centraal. Het zorgconcept Planetree is een middel om deze mensgerichte zorg in de dagelijkse praktijk handen en voeten te geven.

Meer informatie

Belangstellenden kunnen voor meer informatie terecht op www.zorggroep-almere.nl of bij de afdeling P&O via 036-5454118. Direct solliciteren kan tot en met eind januari via jdegenhardt@zorggroep-almere.nl.