Zorggroep Almere zoekt vakantiewerkers

25 april 2012 05:00

ALMERE - Ruim tweehonderd vakantiekrachten kunnen in de zomerperiode aan het werk bij Zorggroep Almere. Er zijn diverse banen voorhanden in de thuiszorg en in de woonzorg- en gezondheidscentra.


Geïnteresseerde jongeren zijn welkom tijdens de informatieavonden op het hoofdkantoor van de Zorggroep, aan de Randstad 22/01op dinsdag 24 april van 18.00 tot 20.30 uur. Tijdens deze informatieavonden is het voor jongeren mogelijk om met diverse medewerkers over de inhoud van hun vakantiewerk te praten en vragen te stellen over de arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk kunnen ze zich ook direct inschrijven voor werk. Vakantiekrachten die aan de slag gaan bij de Zorggroep verdienen altijd meer dan het minimumloon.
“We weten uit voorgaande jaren dat studenten van de ROC- en HBO- opleidingen graag in de vakanties bij ons komen werken om ervaring op te doen”, zegt Joke Karaberis van de Zorggroep. “In zorgcentra als Polderburen in Parkwijk, De Kiekendief in het centrum en Archipel in Literatuurwijk is hulp bijvoorbeeld zeer welkom in de huishouding en in de keuken.”
Meer informatie over het vakantiewerk is te vinden via www.zorggroep-almere.nl/vakantiewerk.