Dé krant die Almere in beweging brengt!

Wilt u ook met uw bedrijf vermeld worden in de ‘Bedrijvengids’.

Neem dan contact met ons op en wij informeren u over de mogelijkheden en voorwaarden.
T :036-5300765 - E : info@almeredezeweek.nl

Ford Dealer Schurer-Kamphuis

Over familiebedrijf
FordStore Schurer-Kamphuis

 

 

Hard werken en eerlijk zaken doen

 

Welkom bij FordStoreSchurer-Kamphuis. Als autobedrijf hebben wij in de regio rond Almere en Lelystad in de afgelopen vijftig jaar een ijzersterke reputatie opgebouwd. Die is te danken aan een filosofie die even eenvoudig als helder is: hard werken en eerlijk zaken doen. Dat is waar wij in geloven. Bij ons ben je verzekerd van de persoonlijke service en aandacht die je kunt verwachten van een familiebedrijf.

 

Sinds 1983 vertegenwoordigen wij het merk Ford. We houden van het merk met de blauwe ovaal. Door onze jarenlange ervaring als Ford-dealer kennen we de producten door en door. Dat maakt ons tot hét adres voor de aankoop van een nieuwe of een gebruikte Ford personenauto of bedrijfswagen. Ook is onze werkplaats de aangewezen plek voor deskundig en betrouwbaar onderhoud aan jouw auto. 

Onze historie

 

De roots van onze bedrijven liggen in Biddinghuizen waar H.J. Kamphuis in de 60-er jaren een landbouwmechanisatiebedrijf begon, al snel werd er op het dorp gevraagd of er ook aan auto onderhoud gedaan kon worden, en zo is het fundament voor het autobedrijf gelegd.

Met het gezin Kamphuis is de tweede generatie begonnen, inmiddels met een vestiging in Lelystad erbij in de 70-er jaren. In 1981 kregen we het Ford dealerschap voor Lelystad en Biddinghuizen toegewezen.

In diezelfde tijd werd er door Ford Nederland ook een dealer voor Almere gezocht, toendertijd moest je nog solliciteren voor het dealerschap, dat heeft de familie Kamphuis ook gedaan en zij hebben uiteindelijk het dealerschap toegewezen gekregen.

Dochter Joke Kamphuis, IVA diploma gehaald in 1973 als tweede vrouw in Nederland best wel uniek in die tijd, en haar man Evert Schurer, zijn in 1983 het Ford dealerbedrijf in Almere gestart, op een toen nog kale vlakte. Zo is ook de naam Schurer-Kamphuis ontstaan.

Inmiddels is het bijna 50 jaar later en is met dochter, Eveline Schurer de derde generatie het bedrijf binnengekomen. "De sfeer in ons bedrijf is in al die tijd even gemoedelijk gebleven. Dat vind je alleen bij een echt familiebedrijf. Onze klanten waarderen onze eerlijke en goede service en blijven terugkomen omdat we ze persoonlijk kennen. Dat vertrouwen vinden wij het allerbelangrijkst. Met filialen in Almere en Lelystad zijn we uitgegroeid tot een hecht team van ruim 50 medewerkers, van wie de meesten al jarenlang bij ons werken. Ook dat zegt iets over ons bedrijf. Behalve voor onze klanten hebben we liefde voor het vak en we zijn er trots op dat we het merk Ford vertegenwoordigen."

Passie voor service en mobiliteit

Bij FordStore Schurer-Kamphuis gaan passie voor autorijden en optimale mobiliteit hand in hand. Wij zijn een ervaren aanbieder van mobiliteitsoplossingen en verlenen de beste service in de breedste zin van het woord, ongeacht of het gaat om een particuliere klant of een (grote) fleetowner. Onze dienstverlening kent geen onderscheid.

 

Contactgegevens

Strubbenweg 12
1327 GE Almere

Tel: 036-5334500
E-mail: info@schurer-kamphuis.nl
www.schurer-kamphuis.nl

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.30 - 18.00 uur
08.30 - 18.00 uur
08.30 - 18.00 uur
08.30 - 18.00 uur
08.30 - 18.00 uur
09.00 - 17.00 uur
gesloten

Categorieën

Evenementen
ICT Specialisten
Interieur
Online marketing
Reclame