Bedrijvengids

COVEBO Productie & Logistiek

Covebo, de meest bevlogen partner in het vinden van personeel voor jouw organisatie.

Ben jij op zoek naar personeel? En wil je dat alles 'Gewoon Goed Geregeld' wordt voor je? Dan ben je bij Covebo aan het juiste adres!

We zijn partner in het zoeken én vinden van personeel voor profielen in de productie en logistiek. Met onze club hardwerkende mensen streven we iedere dag naar een optimale balans tussen werkzoekenden en bedrijven die op zoek zijn naar personeel. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. We luisteren naar de wensen en eisen van onze klanten en besteden oprecht aandacht aan de medewerkers die bij onze klanten aan de slag gaan én aan onze collega's op kantoor.

Meest bevlogen partner voor onze klanten

Voor onze klanten zijn wij de meest bevlogen partner. De huidige arbeidsmarkt vraagt om nieuwe oplossingen en meer flexibiliteit. Bedrijven vragen om maatwerk, om zo volledig flexibel beschikbaar- en beheersbaarheid van de factor arbeid mogelijk te maken. Covebo maakt dit mogelijk, wij lopen net dat stapje harder. Bij ons gaan de menselijke maat en oplossingsgerichte aanpak hand in hand. Wij willen elke klacht écht leren kennen en gaan er altijd vol voor om de doelen van onze klanten waar te maken.

Meest enthousiaste supporter voor onze medewerkers

Voor onze medewerkers zijn we de meest enthousiaste supporter. We zorgen ervoor dat zij van A tot Z worden ontzorgd. Wij willen hen écht leren kennen en moedigen hen aan om te blijven leren én groeien. Wij zorgen ervoor dat we onze medewerkers blijven verrassen.

Meest zorgzame familie voor onze collega's

Voor onze collega's zijn we de meest zorgzame familie. We creëren voor elke medewerker een werkomgeving waar je jezelf kan zijn en waar je iedere dag een beetje beter kan worden. Ook krijgen medewerkers de vrijheid en het vertrouwen om verantwoordelijkheid te nemen. Het welzijn en welbevinden van de mens staat binnen Covebo centraal.

Wij zorgen ervoor dat ieders wereld van werk Gewoon Goed Geregeld is. Tevredenheid bij klanten en gemotiveerde medewerkers zijn de sleutel tot succes, daarom blijven we graag verrassen!

Covebo Zeewolde

Planetenveld 43, 3893 GE Zeewolde

www.covebo.nl/vestiging/zeewolde

 

Contactgegevens

COVEBO Productie & Logistiek

Planetenveld 43

3893GE Zeewolde

Tel 036-5363316

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur