Bedrijvengids

Ultimum ICT specialisten

Ultimum Managed IT-Services

Wij zorgen dat uw IT-infrastructuur veilig en up-to-date blijft. Zodat u de focus kunt hebben waar het hoort.
 

Cybersecurity

Informatie en data zijn het goud van de eenentwintigste eeuw, zowel voor bedrijven als individuen. Maar hoe beveiligt u die data en waarborgt u de cyberveiligheid? Het is namelijk geen vraag meer of een organisatie haar Cybersecurity op orde moet hebben, het is een must!

Outsourcing & Beheer

O&B is het kloppend hart binnen Ultimum. Door diverse disciplines met elkaar te verenigen in een servicecentrum zijn we in staat om uw IT-vraagstuk adequaat op te lossen. Dat kan met een geïntegreerde aanpak of als losse dienst. Ultimum neemt de zowel de IT-Infrastructuur als het IT-Beheer voor u uit handen.

Business Solutions

De wereld om ons heen verandert snel. Bedrijfsprocessen moeten daarom ook mee kunnen veren met de dynamische bewegingen van de markt. Snel kunnen anticiperen, sturen en echt grip hebben op bijvoorbeeld uw verkoopproces is daar één van. Zoals wij dat zeggen wees uw kernproces de BAAS. Het begrijpen van wat er in een organisatie gebeurt doet Ultimum als geen ander. Wij ondersteunen u graag met onze businessline "Business Solutions" door middel van toonaangevende technologie, zoals Microsoft Dynamics 365.

Detachering

De behoefte aan extra, tijdelijke, ondersteuning op uw IT-afdeling ontstaat door allerlei redenen. In welke situatie dan ook wilt u kunnen terugvallen op een betrouwbare (staffing)partner die snel ervaren IT-professionals kan inzetten. Ultimum is specialist in het detacheren van IT specialisten en professionals.

Afbeelding

Contactgegevens

Ultimum ICT specialisten

Versterkerstraat 4

1322 AP Almere

Tel 088-1189898

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur