Doeltreffend adverteren. Hoe doet u dat eigenlijk?
Dat is waar wij u bij helpen en waar we al ruim 15 jaar succesvol in zijn. Ontdek de vele mogelijkheden binnen onze uitgeverij om uw doelgroep te bereiken. Of dat nu consumenten, ondernemers of specifieke doelgroepen zijn. Kiest u voor een advertentie in Almere Zaken of Almere DEZE WEEK? Wij helpen u met uw bedrijf, actie of product onder de aandacht te brengen.

Wat kunnen wij als mediapartner voor u doen?
U gericht media-advies geven om doeltreffend te adverteren, zowel in de krant als via onze online kanalen als almerezaken.nl en/of almeredezeweek.nl. Kortom: uw boodschap effectief onder de aandacht brengen. Dat is waar wij voor staan. Al ruim 15 jaar.

Het begint met gericht media-advies
Uw boodschap overbrengen op uw doelgroep door inzet van de juiste middelen. Daar draait het om. Want, u wilt iets bereiken. Meer naamsbekendheid, meer klanten in uw winkel, meer offerte-aanvragen, uw omzet verhogen? Wat uw doel ook is, wij helpen u daarbij met gericht media-advies. Passend bij uw organisatie en uw budget. Dat is de basis.

Milieubewust & maatschappelijk betrokken
Met een revolutionaire drukpers van Rodi Rotatie staan wij garant voor een milieuvriendelijk productieproces en drukken van onze bladen. Dus geen vervuild afvalwater. Het papier, de inkt en inktdoeken, papiersnippers en pallets worden gerecycled. Bewuste keuzes met een ISO 14001 certificering en het keurmerk Waterless Printing als resultaat.

Gaan we aan de slag?
Wilt u advies vul dan onderstaand contactformulier in. Wilt u direct een offerte aanvragen bel dan naar: 036-5300765.

Heeft u een redactionele vraag? Stuur dan een mail naar redactie@almeredezeweek.nl

Almere DEZE WEEK
Wekelijks huis-aan-huis in:
Almere-Stad, Buiten, Haven, Hout en Poort.

Verspreidingsgebied ruim 91.000 exemplaren *
*aantal te verspreiden exemplaren wijkt af van verspreidingsgebied door Nee/Nee stickers, afzetpunten en nieuwbouwwijken.

Tarieven op aanvraag.

NNP
WIJ ZIJN LID VAN
NNP
Leave this empty:

 

DISCLAIMER: De informatie op de website van Almere DEZE WEEK wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en Almere DEZE WEEK streeft naar de grootste mate van volledigheid in het verschaffen van informatie. Almere DEZE WEEK kan echter geen garantie geven dat deze informatie volkomen juist is en/ of blijft. Bezoekers van de website van Almere DEZE WEEK kunnen dan ook geen rechten ontlenen aan de publicaties op de website. Almere DEZE WEEK aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die direct of indirect ontstaat als gevolg van het gebruik of als gevolg van de onmogelijkheid van het gebruik van door Almere DEZE WEEK op de website gepubliceerde informatie.

Niets van de op de website gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/ of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Almere DEZE WEEK.
Alle rechten zijn voorbehouden.
Iedereen die zich toegang verschaft tot de website Almere DEZE WEEK wordt geacht op de hoogte te zijn van het hierboven vermelde.

PRIVACYVERKLARING: Bekijk hier onze privacyverklaring.