(Foto: Ilse - If florans)
(Foto: Ilse - If florans)

Bollywoodfilm beleeft première in Almere

Cultuur

ALMERE - In bioscoop Kinepolis Almere vond vrijdag de publiekspremiére plaats van de Bollywoodfilm ‘Teri baaton mein aisa uljha jiya’. De feestelijke première van deze film, gedistribueerd door Lax Cinema, was georganiseerd door Bollywood Merchandise. 

“Het was een fantastische avond. Elke bezoeker voelde zich als een ster”, vertelt de Almeerse Chietra Bahora. “Je werd eerst verwelkomd door één van de schoonheden van de Miss Indian Beauty Pageant 2024. Nadat je via de rode loper de Stars Wall had bereikt, werd je in de gelegenheid gesteld om op de foto te gaan.” Bezoekers konden genieten van bonjo en vleesworst, gesponsord door Suristani Catering, of een hartige samosa van Indian Fushion. “Wie trek had in iets zoets, kon bij Kitchen Rani terecht voor overheerlijke jalebi. Verder kregen alle bezoekers een fles Ini water, Fantastic Vegan Drink of konden zij een mango lassi uit proberen klaargemaakt door Punjabi Rasoi.”

Zanger Mohnish Sharma zorgde voor de muzikale omlijsting en om 20.00 uur gingen de deuren van de zaal open. Voordat de film begon werd het publiek getrakteerd op een dansoptreden door Desi Rhythms. Verschillende ondernemers gaven een two minutes pitch en er werden leuke prijzen verdeeld in de zaal. “De film was hilarisch en de avond werd dan ook super goed ontvangen. Met de komst van dit soort organisaties en activiteiten blijft Almere zich verrijken in diversen culturen”, stelt Chietra Bahora. “We kijken dan ook uit naar een volgend of evenement van Bollywood Merchandise & Lax Cinema.”


(Foto: Ruben Baldeorai)  

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto