(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Jongen beroofd in Literatuurwijk

112

LITERATUURWIJK - Een 16-jarige jongen is woensdagavond op het Arthur van Schendelpad in Literatuurwijk beroofd van zijn fiets en tas. De politie zoekt getuigen.

Rond 20.40 uur fietste de jongen ter hoogte van de Archipel waar hij geconfronteerd werd met een gemaskerde verdachte die hem van zijn fiets trok en dreigde met geweld. Met twee andere verdachten, die plotseling opdoken, beroofden zij hem van zijn fiets en rugtas en gingen zij ervandoor.

Signalement

Er is een signalement van de verdachten. Eén droeg een grijs trainingspak met capuchon, leeftijd tussen 18 en 20 jaar oud, en had een getint uiterlijk. Deze verdachte droeg witte schoenen. De twee andere verdachten waren eveneens getint en een van hen droeg een zwart joggingpak.

Oproep getuigen

De politie komt graag in contact met getuigen van de beroving of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 of de website Meld Misdaad Anoniem . Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op politie.nl

Beeldmateriaal

De politie zou ook graag in contact komen met personen die de vluchtende verdachten gefilmd hebben met hun telefoon. Dit beeldmateriaal wil de recherche graag hebben. Ze zijn in te sturen via de genoemde website.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto