(Foto: politie)
(Foto: politie)

Getuigen gezocht van zware mishandeling Bankierbaan

112

ALMERE – De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling van een vrouw op de Bankbierbaan in Stad, zaterdag 18 december. De recherche is specifiek op zoek naar twee getuigen die het incident mogelijk hebben gezien.

Die bewuste zaterdag stapte een 50-jarige vrouw tussen 07.30 en 08.00 uur ’s ochtends in de lift om haar hond uit te laten. Plotseling werd ze vanuit het niets aangevallen door een voor haar onbekende man. Deze man sloeg zo hard op de vrouw in dat ze hierbij zwaar gewond raakte.

Verdachte ontkomenToen agenten ter plaatse kwamen troffen ze het slachtoffer gewond, maar wel aanspreekbaar, aan. Ze werd daarna met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De agenten kamden ondertussen de buurt uit op zoek naar de verdachte. Maar die wist helaas te ontkomen. Hij verdween in de richting van het Ter Apelpad (Stedenwijk)

Getuigen gezocht

De recherche is een onderzoek gestart naar de mishandeling. Tijdens het onderzoek zijn er twee mogelijk belangrijke getuigen in beeld gekomen. De recherche wil heel graag in contact komen met deze getuigen om te horen wat ze hebben gezien. De eerste getuige is een man met een lichte broek en een zwarte jas. Hij liep die zaterdagochtend rond 07.45  uur over de Bankierbaan, ter hoogte van de nagelstudio. De tweede getuige is een vrouw met een witte tas, met rode letters. Zij is mogelijk de verdachte tegen gekomen op het Ter Apelpad. De verdachte is langs deze vrouw gerend. 

Wie weet wie de verdachte is, of zich herkent in het signalement van de getuigen, of op andere manier informatie kan verstrekken, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche van politie Almere via nummer 0900-8844. Wie dat liever anoniem wil doen kan dat doen via M. 0800-7000.


Signalement verdachte

Man
Donkere huid
Donkere kleding
Zwart mondkapje
Droeg een capuchon of pet
Normaal postuur

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto