(Foto: politie)
(Foto: politie)

Automobilist masturbeert op vluchtstrook A6

112

ALMERE - De politie heeft zaterdag een automobilist op de bon geslingerd die in zijn auto aan het masturberen was op de vluchtstrook van de A6. 

De politie trof de auto aan op de snelweg tussen Almere en Lelystad. De automobilist, een 38-jarige Lelystedeling, had zijn wagen geparkeerd op de vluchtstrook en zijn knipperlichten aangezet.  ’Wij stopten achter dit voertuig om te kijken wat er aan de hand was. De ramen van de auto waren beslagen en uit de auto hoorden we geluiden komen’, laten de agenten weten via Facebook. In de auto zat een man op de achterbank met zijn broek op zijn enkels een ‘natuurfilm’ te bekijken op zijn telefoon en zichzelf te bevredigen. ‘Het geluid galmde op flink volume over de boxen van de auto’, laten de agenten weten. 

‘Gewoon geil’

De agenten verzochten de man zich aan te kleden en vroegen daarna om een verklaring. “Ik was gewoon even geil”, luidde het antwoord. De man kreeg een bekeuring van 250 euro omdat hij op de vluchtstrook stond geparkeerd zonder dat er sprake was van een noodgeval. Er gebeuren jaarlijks meerdere dodelijke ongevallen omdat voertuigen en personen per ongeluk geraakt worden door andere voertuigen, terwijl zij op de vluchtstrook staan.

Uit de krant