Gerrie Reevers (Foto: RTL5)
Gerrie Reevers (Foto: RTL5)

Nog veel vragen rond dood 77-jarige Stedenwijkse

112

STEDENWIJK – De politie heeft nog veel vragen rond de vrouw die 28 mei dood in haar woning in Stedenwijk werd aangetroffen. Dat bleek maandagavond tijdens een uitzending van Opsporing NL op RTL5. Wel gaat de politie er nog steeds vanuit dat zij door een misdrijf om het leven is gekomen.

Het blijkt te gaan om de 77-jarige Gerrie Reevers. Ze werd dood aangetroffen in haar woning aan het Zuidwoldepad. Tijdens de uitzending werd duidelijk dat er uit de woning van de vrouw onder meer haar mobiele telefoon, twee huistelefoons, een tasje, een portemonnee, een bankpas en haar identiteitskaart zijn verdwenen.
De politie vermoedt dat Gerrie vrijdagavond- of nacht moet zijn overleden. Het kan zijn dat ze op dat moment lag te slapen, maar wat er precies is voorgevallen blijft ook na de tv-uitzending onduidelijk.

Tips

De politie wil graag meer tips ontvangen over de dood van Gerrie. Zo hoopt de recherche dat mensen in haar omgeving weten of er iets in haar leven speelde of dat ze misschien nieuwe mensen had ontmoet. De Almeerse had een vrij actief sociaal leven. Ook wil de politie dat mensen zich melden als de verdwenen spullen van Gerrie worden gevonden, of ergens te koop worden aangeboden.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto