(Foto: politie.nl)
(Foto: politie.nl)

Politie zoekt getuigen van zware mishandeling op recyclingperron

112

HAVEN - De politie zoekt getuigen van een zware mishandeilng op het recyclingperron op de Steigen in Haven. Op woensdag 20 juli werd een medewerker daar door twee mannen mishandeld met verschillende slagwapens. 

Om 09.35 uur werden twee bezoekers aangesproken door medewerkers van de vuilstort. Dit gesprek sloeg om in een verhitte discussie, waarna de bezoekers vertrokken. De betrokken medewerker ging verder met zijn gebruikelijke taken en er leek toen nog niet veel aan de hand. 

Rond 11.30 uur werd de medewerker echter door twee onbekende mannen aangevallen met verschillende slagwapens. Hierbij liep hij verwondingen op aan zijn armen. De verdachten die het slachtoffer hebben aangevallen, zijn niet dezelfde bezoekers als die ochtend. Wat er precies achter deze aanval zit en wie deze verdachten zijn, is nog onduidelijk.

De politie onderzoekt een verband tussen de twee gebeurtenissen. Daarbij is het belangrijk dat alle informatie over die dag, die mogelijk te maken heeft met de aanval, gedeeld wordt. Wie meer weet of iets gezien of gehoord heeft, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

Uit de krant