Afbeelding
OPS

Jongen (19) op brute wijze beroofd in Muziekwijk

112

MUZIEKWIJK -  In de nacht van dinsdag 8 op woensdag 9 november werd rond 01.00 uur een 19-jarige jongen uit Almere door drie mannen op brute wijze beroofd. De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien en/of gehoord.

Het slachtoffer werd op het Componistenpad door drie mannen van zijn scooter getrokken en een auto in geduwd. In de auto werd zijn telefoon gestolen. Ook moest het slachtoffer zijn pincode en bankapp-code afgeven. Toen de daders de auto uit liepen, greep het slachtoffer zijn kans en kroop achter het stuur om vervolgens met de auto naar huis te rijden en daar de politie te bellen. De auto, een zilverkleurige Volkswagen Golf, had een Duits kenteken. De politie heeft de auto in beslag genomen.

Signalement daders

Het gaat om drie donker getinte jongemannen van rond de 20 jaar met normaal postuur. Ze droegen allemaal een zwart trainingspak met capuchon. Eén van de mannen had daarbij een wit logo van Under Armour op zijn broekspijp.

Oproep getuigen

Wie iets gezien en/of gehoord rond het tijdstip van deze beroving, of meer weet over de zilverkleurige Volkswagen Golf met Duits kenteken, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Of bel met Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000. Ook kunt u tips en camerabeelden direct toesturen

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto