(Foto: Politie)
(Foto: Politie)

Getuigen gezocht van poging straatroof Muziekwijk

112

MUZIEKWIJK –  De politie zoekt getuigen van een poging tot straatroof in Muziekwijk. 

Op donderdagavond 26 januari is een 64-jarige man slachtoffer geworden van een poging tot straatroof in de Divertimentostraat. Hierbij raakte de man gewond aan zijn hoofd. De dader ging er uiteindelijk zonder buit vandoor. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen van deze gewelddadige straatroof.

De 64-jarige man liep rond 16:45 uur in het Beatrixpark, onder de Muziekdreef door, in de richting van de Divertimentostraat. Vlak voor de Rapsodiebrug kwam hem een man tegemoet lopen die hem plotseling bedreigde met een vuurwapen en om geld vroeg. Daarbij sloeg hij het slachtoffer meerdere keren op zijn hoofd. Toen de actie mislukte, rende de dader zonder buit weg richting de Divertimentostraat. Het slachtoffer moest in het ziekenhuis behandeld worden aan zijn verwondingen.

Signalement

De politie is op zoek naar de verdachte die een donkere huidskleur en slank postuur had. Volgens de beschrijving van het slachtoffer was de overvaller tussen de 18 en 25 jaar oud en ongeveer 1.75 en 1.85 meter lang. De overvaller droeg een zwarte jas zonder capuchon, zwarte trui met capuchon die hij over zijn hoofd droeg. Ook had hij een zwarte trainingsbroek aan en droeg hij zwarte schoenen

Help de dader te vinden

Wie  donderdagavond 26 januari rond 17:00 uur iets opvallends in de omgeving van de Divertimentostraat, of beschikt over camerabeelden waar de politie mogelijk wat aan heeft, kan contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto