(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Almeerder met fors geweld beroofd in Molenbuurt

112

MOLENBUURT - Een Almeerder is dinsdagavond 7 maart in de Molenbuurt beroofd door twee mannen. Deze straatroof ging gepaard met fors geweld. De politie doet onderzoek naar de daders en is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Het slachtoffer liep rond 21:00 uur op de Wipmolenweg in de Molenbuurt toen hij uit het niets werd neergeslagen door twee mannen in donkere kleding. Vervolgens werd de man beroofd en sloegen de daders op de vlucht. Een buurtbewoner trof het slachtoffer aan en schakelde de hulpdiensten in. Het slachtoffer heeft door het geweld verwondingen aan zijn hoofd opgelopen. De politie ging direct op zoek naar de daders, maar tot op heden ontbreekt van hen nog elk spoor. Op locatie is de politie een buurtonderzoek gestart en er wordt forensisch onderzoek gedaan.

Getuigen gezocht

De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben wat hen meer kan vertellen over deze brute straatroof. Ook kunnen beschikbare camerabeelden uit de buurt een grote bijdrage leveren in de opsporing van de twee verdachten.

Wie in de buurt van de Wipmolenweg dinsdagavond rond negen uur iets verdachts heeft gezien of kent met een camera in deze buur, dan komt de politie graag in contact. Bellen kan via 0900-8844. Wie liever anoniem blijft, kan bellen naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto