De verdachten. Let op de reflecterende streep onderaan de broek (Foto: politie)
De verdachten. Let op de reflecterende streep onderaan de broek (Foto: politie)

Politie zoekt getuigen van incident in Harpstraat

112

MUZIEKWIJK – Naar nu blijkt heeft er in de Harpstraat in Muziekwijk maandagavond 13 februari  een incident plaatsgevonden. Een bewoner kreeg een baksteen door de ruit gegooid, en vuurwerk in zijn brievenbus. 

Maandagavond 13 februari zat de man alleen in zijn woonkamer in de Harpstraat toen hij een keihard geluid hoorde. Er bleek een baksteen door zijn keukenraam te zijn gegooid. Daarna hoort de Muziekwijker een sissend geluid en blijkt er vuurwerk door zijn voordeur te zijn gegooid.Ondanks dat het slachtoffer bang is dat er iets in zijn gezicht ontploft besluit hij toch achter de daders aan te gaan.  Maar omdat hij slecht ter been is moet hij die poging opgeven.

Beelden

De politie heeft beelden van twee verdachten. Het gaat om een man met een donkere huidskleur en een man met een lichte huidskleur. Bij een is een opvallende reflecterende streep onderaan de broek te zien. In de Harpstraat is ook de sleutel van een Renault gevonden. De politie denkt dat de daders die verloren zijn.

Wie maandag 13 februari iets verdachts heeft gezien, meer weet over de daders of de gevonden autosleutels wordt verzocht contact op te nemen met de politie via de opsporingstiplijn 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto