Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Voorstelling SCHUIM in prèmiere in bibliotheek

Uitgaan

STAD - Op zondag 27 juni gaat in de nieuwe bibliotheek de voorstelling SCHUIM in première, als onderdeel van het festival 2turvenhoog. Deze jeugdvoorstelling wordt gespeeld door het Almeerse theater productiehuis van Linnet van der Wal: De Fee Theaterproducties.

SCHUIM is een zintuiglijke en speelse theatervoorstelling waarin schuimrubber blokken met verbeelding en fantasie tot leven gebracht worden. Contact, humor en verrassing gaan hier hand in hand. De kinderen komen in een creatieve wereld, waarin ze mogen meebewegen, spelen en bouwen. Samen met hun ouders zijn ze welkom om deze voorstelling mee te beleven.

Almeerse maker

In SCHUIM speelt Linnet van der Wal samen met Aleksej Ovsiannikov. Linnet is een Almeerse maker en bezocht een aantal jaar geleden het 2turvenhoog festival. Geraakt door de voorstelling die ze toen zag en de reactie die dat bij het jonge én het volwassen publiek losmaakte, motiveerde dit haar om ook zelf voor het jonge kind te gaan maken. Vorig jaar richtte ze haar eigen gezelschap op; De Fee Theaterproducties. Ze spelen voor het eerst bij 2turvenhoog en dat zal zeker niet de laatste keer zijn.

SCHUIM speelt zondag 27 juni om 14:00 uur en om 16:00 in De Nieuwe Zaal van de bibliotheek in Stad. Tickets voor deze première en andere voorstellingen via: www.2turvenhoog2021.nl. Het festival 2turvenhoog duurt nog tot en met 11 juli en vindt plaats op diverse locaties.

(Foto: Maartje Prins)

Afbeelding

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto