Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Volgende week nachtafsluitingen Hogering

Redactie

ALMERE – Vanwege werkzaamheden aan de Hogering (N702) is de weg van woensdag 9 juni 20.00 uur op donderdag 10 juni 06.00 uur en van donderdag 10 juni 20.00 uur op vrijdag 11 juni 06.00 uur in beide richtingen dicht tussen de Contrabasweg en de Audioweg/Elementendreef.

De hiervoor genoemde kruispunten zijn voor het verkeer toegankelijk. De pas geopende kruispunten van de Hogering met de Botterweg (Pampusdreef) en Hollandsedreef zijn deze twee nachten dicht voor het verkeer. Verkeer voor Almere Poort kan gebruikmaken van de A6; verkeer voor de Muziekwijk en industrieterrein Hollandsekant maakt gebruik van de route Havendreef-Hollandsedreef. Het verkeer op de Hogering volgt de omleidingsroutes op de borden.

Werkzaamheden

De afsluiting is nodig voor het uitvoeren van verschillende werkzaamheden. Delen van de bypass worden van nieuw asfalt voorzien en op een aantal plekken wordt de belijning opnieuw aangebracht. Ook worden er extra borden geplaatst om de tijdelijke verkeerssituatie beter aan te geven. Tussen de Contrabasweg en de Botterweg vindt onderhoud plaats. Daarnaast wordt een veiligheidscontrole gedaan op alle bakens en barriers langs de weg.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto