Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Endzjin en Rotary Club steken handen uit mouwen voor NL Doet

Redactie

ALMERE - De jaarlijkse vrijwilligersdag NL Doet vond afgelopen weekend weer plaats en ook in Almere staken vele mensen de handen uit de mouwen. Zo hadden de dierenverblijven op kinderboerderij Den Uylpark hoognodig een lik beits nodig en met 15 vrijwilligers van Rotary Club Almere en studentenvereniging Endzjin is deze klus geklaard.

Ieder jaar zijn de leden van de Rotary Club Almere enthousiaste deelnemers aan de nationale actie NL Doet. Studentenvereniging Endzjin sluit sinds vorig jaar aan bij de ‘hands-on’ activiteiten en de samenwerking is een groot succes. Van generatiekloven is geen sprake. Samen aan de slag voor maatschappelijke activiteiten in Almere is de verbindende factor.

Zoveel energie

“Het is weer heel fijn om zo met elkaar bezig te zijn en elkaar weer te ontmoeten. Vorig jaar kon het niet vanwege de Coronamaatregelen en nu weer wel gelukkig”, verzucht bestuurslid van Endzin Daphne. “Het is zelfs weer een beetje wennen om met een groep bezig te zijn”. Inkomend voorzitter van de Rotary Club Almere Walter Hubers: “Dit smaakt naar meer. Deze samenwerking geeft zoveel energie. Het leren van elkaar en samen iets voor elkaar krijgen is geweldig.”

De kippen en konijnen zitten er weer vorstelijk bij, de geiten zijn geknuffeld, kortom een geslaagde actie.

(Foto: aangeleverd)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto