Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Kunstbende Flevoland livestreamt vanaf twee locaties in Almere

Uitgaan

ALMERE - Op zondag 6 juni is de Flevolandse voorronde van Kunstbende, de wedstrijd voor jong creatief talent. Eerder werd de voorronde altijd georganiseerd in Corrosia Theater, Expo & Film, dit jaar is daarnaast ook de de samenwerking aangegaan met Poppodium De Meester. Via livestream zijn alle acts thuis te bekijken.

Deelnemers in de categorieën DJ en Muziek kunnen ervaren hoe het is om op te treden bij een professioneel poppodium als De Meester. De overige categorieën strijden om een finaleplek vanuit Corrosia Theater, Expo & Film, waar ze hun act of kunstwerk presenteren in de theaterzaal. Een professionele jury geeft ze feedback waardoor ze verder kunnen groeien. Alle acts zijn, net als vorig jaar, live te volgen via de website van Kunstbende. De presentatie is in handen van Naïma Najib en MC JR. 

KLUB Kunstbende  

Nieuw dit jaar is KLUB Kunstbende. Iedereen van 13 tot en met 18 jaar kan zich aanmelden voor de KLUB, en zo meedoen met alle workshops die door Kunstbende worden georganiseerd. Leden van de KLUB kunnen ervoor kiezen om zich ook aan te melden voor de wedstrijd, maar dit hoeft niet. Aanmelden voor de KLUB kan altijd via www.kunstbende.nl. Meld een deelnemer zich voor 24 mei aan voor de wedstrijd, dan wordt deze gekoppeld aan een Kunstcoach die hen verder helpt met hun act of werk.  

Over Kunstbende¿  

Kunstbende is hét platform voor talent van 13 tot en met 18 jaar. Jongeren kunnen meedoen in de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Influencer, Muziek, Taal en Theater. Op 2 oktober 2021 strijden meer dan honderd acts voor de felbegeerde prijzen tijdens de landelijke finale op Kunstbende Live in Amsterdam. Daarna worden ze door een persoonlijke coach klaargestoomd voor een optreden op een groots podium, van Mysteryland tot het Stedelijk Museum Amsterdam.

Host MC JR. (Foto: Marcel Krijgsman)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto