Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Jeugdige Almeerder maakt lied met positieve boodschap

Uitgaan

ALMERE – De 11-jarige Shawn-Joshua Todd uit Almere, oftewel rapper SJ23, heeft onlangs zijn eerste single uitgebracht, met bijbehorende videoclip. ‘Wakker’ is een lied vol positiviteit, met een mooie boodschap voor de wereld.

De jeugdige Almeerder is opgegroeid in een echte muzikale omgeving. Daarom is het geen verrassing dat hij ook ambieerde muziek te maken. Toen hij vorig jaar had aangegeven rapper te willen worden, dook hij enkele maanden later de studio in om zijn droom waar te maken. Het nummer ‘Wakker’ is het resultaat hiervan.

Op de vraag waarom hij gekozen heeft voor deze titel, antwoordt SJ23: “Je moet wakker zijn om te kijken wat er in de wereld gebeurt, je kan niet slapen.” Hij rapt dat hij liggend in zijn bed, droomt van een plek, waar liefde en vrede overheersen, waar geen armoede en oorlog bestaan. Het refrein van het nummer wordt gezongen door zijn zus KEANI.

“Het is altijd mooi wanneer kinderen op positieve wijze hun stem willen laten horen”, vindt Zuri Nativa, die het nummer heeft geproduceerd. “De volgende stap is het uitbrengen van een EP, naar verwachting ergens in het voorjaar van 2022.”

De videoclip van ‘Wakker’ is te zien op YouTube en het nummer is ook te downloaden op Spotify.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto