Afbeelding
Almere DEZE WEEK

BOA’s mishandeld bij bushalte Verzetswijk

112

STAD - De politie is op zoek naar een man die bij een controle op donderdag 8 april twee BOA’s heeft mishandeld. Dit gebeurde bij de bushalte Verzetswijk in Almere Stad. De dader is na de mishandeling de Verzetswijk in gevlucht.

Bij zo’n controle gaan BOA’s bij beide ingangen van de bus staan om de passagiers die uitstappen meteen te kunnen controleren. Eén man liet in plaats van zijn geldig vervoersbewijs zijn vuisten zien. De slachtoffers hebben beiden letsel overgehouden aan de klappen.

De politie is een onderzoek gestart en bekijkt op dit moment de camerabeelden van de mishandeling. De politie hoopt in contact te komen met mensen die de man rond 21:00 uur hebben zien vluchten in de richting van Tussen de Vaarten. Wie iets heeft gezien of meer informatie heeft, wordt verzocht te bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

De politie is in het bijzonder op zoek naar een belangrijk getuige; een man die achter in de bus M7 in de richting van Almere Centrum zat en de verdachte gezien heeft. Het gaat hier om een blanke man met een zwarte jas en een rood shirt.

Signalement van de verdachte:

- Man

- Zwart krullend haar

- Licht getinte huid

- Crèmekleurige jas met een Ralph Lauren logo

- Zwarte trainingsbroek

- Tussen de 25 en 30 jaar oud

- Slank postuur

- Ongeveer 1.90 meter tot 2 meter lang

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto