Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Nissan Micra opgefrist

Auto

ALMERE - Nissan heeft de Micra, het eerste model dat in een Renault-fabriek wordt gebouwd, verder gemoderniseerde en opgefrist en breidt tevens de line-up uit. Met vijf uitrustingsniveaus hebben kopers nog meer keuze. Nieuw is de N-Design, terwijl de populaire N-Sport nu permanent deel uit van het programma. De prijzen beginnen bij 18.990 euro.

Voor de vernieuwde line-up heeft Nissan zich geconcentreerd op het verfijnen van zaken die door Micra-klanten gewaardeerd worden. Zo maakt de N-Sport nu dus permanent deel uit van de line-up. Die N-Sport is te herkennen aan hoogglanszwarte carrosseriedetails en zwarte buitenspiegelkappen die perfect matchen bij de zwarte 17-inch ‘Perso’ lichtmetalen wielen. In het interieur vallen de stoelen met Alcantara-inzetstukken en het hoogwaardig afgewerkte dashboard op.

Met de N-Design kunnen klanten voor hun eigen, unieke karakter en stijl kiezen. Naar wens zijn bijvoorbeeld de buitenspiegelkappen uitgevoerd in Gloss Black of Chrome. Ook opvallend zijn de nieuwe 16-inch tweekleurige Genki-wielen. Binnenin heeft de N-Design stoelen afgewerkt met zwart stof met grijze accenten en zijn het dashboardpaneel, de kniebeschermers en de deurbekleding een lederlook afwerking uitgevoerd.

Rijhulpsystemen

De Tekna-uitvoering zit boordevol geavanceerde rijhulpsystemen en infotainmentvoorzieningen onder de noemer Nissan Intelligent Mobility.

Tevens is de 1,0-liter driecilinder turbobenzinemotor van de Micra verder verfijnd en voldoet nu aan de Euro 6d-emissienorm.

Vanaf het uitrustingsniveau Visia is de Micra uitgerust met innovatieve veiligheidstechnologie, zoals Hill Start Assistance, Intelligent Ride Control en Intelligent Trace Control voor verbeterde controle onder moeilijke omstandigheden.

De Micra is verder gemoderniseerd. (Foto’s: aangeleverd)

De Tekna-uitvoering zit boordevol geavanceerde rijhulpsystemen en infotainmentvoorzieningen onder de noemer Nissan Intelligent Mobility.

Afbeelding

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto