Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Ford maakt Mondeo Hybrid aantrekkelijker

Auto

ALMERE - Ford heeft het rijden in een Mondeo Hybrid nóg aantrekkelijker gemaakt middels een nieuwe prijsstelling. De drie leverbare versies zijn niet alleen riant uitgerust, maar nu ook te bestellen voor prijzen die je normaliter zou verwachten in een lager segment. De Mondeo Hybrid is leverbaar als Sedan en ruime Wagon.

De line-up van de Mondeo Hybrid begint bij de Titanium. Die kost vanaf 35.400 euro en standaard dan al onder meer voorzien van een automaat, SYNC 3, een 8-inch Touch&Swipe screen met navigatie, DAB+, tweezone automatische airco, Ford Keyless Entry, verwarmbare sportstoelen, Active Noise Cancellation, Multi Colour Ambient Lighting, elektrisch verwarmbare voorruit en FordPass Connect modem.

De ST-Line (37.200 euro) onderscheidt zich met sportieve 18-inch lichtmetalen wielen, ST-Line grille en sportieve wielophanging. De Wagon is daarboven voorzien van een grote achterspoiler en zwarte dakrails. Vanbinnen zien we zwarte dakhemel (Wagon), ST-Line instaplijsten en sportpedalen, met geperforeerd leer afgewerkt stuurwiel, gedeeltelijk leren bekleding en vloermatten met rode ST-Line stiksels.

Gedistingeerd

De gedistingeerde Vignale (42.050 euro) staat aan de top en heeft onder meer 10-weg elektrisch verstel-, verwarm- én koelbare Multi-Contour sportstoelen met massagefunctie, geperforeerde Vignale leren bekleding, Premium Sony 390 Watt audiosysteem met twaalf luidsprekers (tien bij de Wagon), achteruitrijcamera en adaptieve verlichting met Ford Dynamic LED koplampen.De Mondeo Hybrid heeft een efficiënte aandrijflijn met een door een elektromotor ondersteunde 2.0-liter Atkinson-benzinemotor. Een slimme generator zorgt voor het terugwinnen van remenergie om de batterij van 1,4 kWh bij te laden. De Mondeo Hybrid kan korte afstanden volledig elektrisch rijden en de hybride-aandrijflijn is goed voor een systeemvermogen van 140kW/187pk.

De Ford Mondeo Hybrid. (Foto: aangeleverd)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto