Afbeelding
Almere DEZE WEEK

High Power Hybrid voor Toyota C-HR

Auto

ALMERE - Toyota introduceert de nieuwe Toyota C-HR, die voor het eerst niet alleen met de 1.2T benzinemotor, maar nu ook met twee hybride aandrijflijnen leverbaar is. Naast de al bekende 1.8 Hybrid met 90 kW/122 pk is er nu ook een krachtige 2.0 High Power Hybrid met 135 kW/184 pk.

De nieuwe C-HR heeft daarnaast een nieuw multimediasysteem met meer connectiviteit, dat compatible is met Apple CarPlay en Android Auto en het design is op diverse punten aangescherpt.

De 2.0 High Power Hybrid aandrijflijn levert 135 kW/184 pk met een CO2-uitstoot van 92 g/km. Hij accelereert van 0 naar 100 km/uur in slechts 8,2 seconden. De verbeterde 90 kW/122 pk sterke 1.8 Hybrid komt aan 86 g/km CO2.

De nieuwe Toyota C-HR behoudt zijn unieke uitstraling met coupéachtige lijnen en een gedurfde stijl. De voor- en achterzijde zijn beide subtiel aangepast, waarbij de in kleur gespoten onderkant van de voorbumper zijn dynamische uitstraling benadrukt. De voor- en achterlichten van de nieuwe C-HR zijn beide voorzien van LED-technologie en meesturende koplampen worden beschikbaar. Een hoogglans zwarte spoiler verbindt de achterlichten aan de achterzijde

Toyota belooft voor de nieuwe Toyota C-HR nog meer rijplezier dankzij een verbeterde afstelling van de ophanging en besturing, dankzij een verder verfijnde Electronic Power Steering (EPS), terwijl de 2.0 High Power Hybrid profiteert van aanpassingen aan de wielophanging die het rijcomfort verbeteren en tegelijkertijd de uitstekende rijeigenschappen van de Toyota C-HR behoudt. Verder is er gewerkt aan een betere geluidsisolatie voor meer rust in het interieur.

Met de nieuwe 2.0 High Power Hybrid levert de C-HR sportieve prestaties en is toch zuinig. (Foto: aangeleverd)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto