Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Verbouwingsuitverkoop bij Profijt Meubel Almere

Partnerbijdrage

ALMERE – Profijt meubel Almere, gevestigd in Doemere, gaat half november drastisch verbouwen. Hiervoor moet een groot deel van de showroom leeg verkocht worden en daarom ruimt Profijt nu groots op.

Tijdens de verbouwingsuitverkoop is een groot deel van de collectie exclusief in Almere tegen zeer lage verbouwingsuitverkoop prijzen te koop. Tot 80% korting op geselecteerde showroommodellen. Deze modellen zijn direct mee te nemen.

Profijt Meubel: de slimste keuze

Profijt Meubel Almere is onderdeel van een franchiseformule. Deze formule heeft 35 vestigingen verspreid door heel Nederland. Bij Profijt Meubel zijn de nieuwste interieurtrends te vinden en praktische meubeloplossingen voor iedere ruimte.

Er is een ruim aanbod in kasten, dressoirs, fauteuils, stoelen en banken in diverse materialen, stoffen en leer. Veel van de meubelen zijn volledig naar keuze te stofferen. Met ons stoffenconcept zijn kleuren en stoffen van meubels gemakkelijk op elkaar af te stemmen. Klanten krijgen gegarandeerd de laagste prijs en volledige garantie voor de aankoop. Veel van de meubels zijn direct uit voorraad leverbaar of vallen onder het speciaal samengestelde Snel leverprogramma.

Profijt Meubel Almere: New yorkweg 121 in Doemere (Almere buiten).

(Foto: aangeleverd)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto