Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Periodetitel lonkt voor Buitenboys

Algemeen

BOUWMEESTERBUURT - Dankzij een 2-4 overwinning in Amersfoort op koploper CJVV heeft zaterdag derdeklasser SC Buitenboys de tweede periodetitel binnen handbereik.

Concurrent voor de tweede periode, en virtuele koploper, FC Hilversum maakte een misstap en verloor op eigen veld met 1-4. Met nog één wedstrijd te gaan heeft SC Buitenboys nu alles in eigen hand. Bij winst in Almere op 7 maart tegen Hees is de tweede periodetitel binnen voor de club uit Almere Buiten.
In Amersfoort nam SC Buitenboys al in de elfde minuut een voorsprong via Collins John. CJVV kwam in de vijfentwintigste minuut gelijk, maar vijf minuten later deed John weer van zich spreken en knalde de 1-2 tegen de touwen. In de 51e minuut bracht Rowdy Moorman de stand op 1-3. Drie minuten later kwam de koploper echter al weer dichterbij. Kort voor tijd gooide Giovanni Kasanwirjo de deur echter dicht voor CJVV door de bal subtiel over de keeper te plaatsen.