Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Bun drie jaar partner van Tante Truus

Algemeen

STAD CENTRUM - Het Almeerse bedrijf Bun heeft zich voor drie jaar als partner verbonden aan lunchroom Tante Truus in Almere, de sociale onderneming van Triade. Maandag overhandigde directeur Jan Bun een cheque ter waarde van drie jaar commerciële begeleiding aan horeca-coördinator Janneke van West.

‘Wij willen als Almeerse onderneming iets terug doen voor de lokale samenleving,’ aldus Jan Bun. ‘We ondersteunen Tante Truus, omdat wij vinden dat zij onze stad mooier en meer divers maakt. Met ons partnerschap willen we meehelpen om die positie in stand te houden.’ Bun wijst ook op de belangrijke sociale functie van Tante Truus: in een beschermde omgeving een plezierige en zinvolle dagbesteding bieden aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking met ondersteuning van Triade.”

Kortingsactie
Het partnerschap van Bun houdt onder meer in een kortingsactie waaraan de AH-supermarkten in Almere meedoen, een publiekscampagne om meer bekendheid te geven aan Tante Truus en directe financiële ondersteuning.

De kortingsactie start in januari.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto