Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Havendreef eerder klaar dan gepland

Algemeen

ALMERE - De Havendreef is zondag 23 juni vanaf 13.00 uur afgesloten tot maandagochtend 24 juni 06.00 uur. De wegafzettingen worden dan verwijderd en de verkeerslichten getest. Woensdag 26 juni zijn alle rijbanen weer beschikbaar. Dat is eerder dan gepland.

Doordat de asfalteringsmachines eerder beschikbaar waren om het laatste deel van de Havendreef te asfalteren en het goede weer zijn de werkzaamheden veel eerder klaar dan gepland. Aanvankelijk zouden de werkzaamheden tot en met juli duren.

Het gedeelte van de Havendreef tussen de Stedendreef en de op- en afrit van de A6 zijn voorzien van een nieuwe asfaltlaag en bij de viaducten is de aansluiting verbeterd. Ook komt er een nieuwe groeninrichting. Aan de kant van de weg wordt de beplanting verwijderd en het talud ingezaaid met gras. De uitstraling van de geluidswal wordt het zelfde als de geluidswal langs de Stedendreef.

De Havendreef is vanaf maandagochtend 24 juni om 06.00 uur open met één rijbaan per rijrichting. Woensdag zijn alle rijbanen weer in gebruik.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto