Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Prachtige Poortenaren gehuldigd

Algemeen

POORT - Drie Prachtige Poortenaren zijn vorige week gehuldigd door wethouder Frits Huis voor hun inzet voor en met bewoners van Almere Poort. Dit jaar werden Mira Ticheler, Danielle Schilp en Mark Zeldenrust in het zonnetje gezet tijdens de Poort Eindejaarsborrel met een oorkonde, bloemen en een beeldje van Mira Ticheler als aandenken.


Mensen die zich inzetten voor Poort en haar bewoners zijn onmisbaar. Inwoners en ondernemers in Poort zijn daarom opgeroepen om bewoners van Poort te nomineren voor de titel Prachtige Poortenaar.
Mira Ticheler draagt bij aan vele culturele activiteiten in dit stadsdeel. Danielle Schilp is de drijvende kracht achter de natuurlijke speeltuin in het Cascadepark en heeft heel wat uurtjes gestopt in het overleggen met diverse partijen en de gemeente om tot dit prachtige resultaat te komen.
Mark Zeldenrust is pastor in Almere Poort. Samen met zijn vrouw Marianne en nog twee families runnen zij Het Poorthuis aan het Merlijnplantsoen. Een prachtige plek met liefde voor iedereen die dat extra nodig heeft.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto