Afbeelding
Almere DEZE WEEK

‘De Lijst’ is thema voor schrijfwedstrijd Flevolandse amateurs

Algemeen

ALMERE – Amateurschrijvers uit Flevoland hebben tot zondag 8 oktober de tijd om hun verhaal voor de IVIO Andries Greiner Prijs 2017 in te sturen. Zij maken in twee categorieën kans op een prijs van 1.250 euro. Het thema dit jaar is ‘de Lijst’.


De IVIO Andries Greiner Prijs is vernoemd naar voormalig IVIO-directeur Andries Greiner. De literaire prijs is bedoeld voor aankomend Flevolands schrijftalent en is inmiddels een jaarlijks terugkerende traditie. Voor tal van amateurschrijvers uit Flevoland is het een literaire uitdaging waarmee zij hun schrijfvaardigheid en verhaaltalent kunnen testen.
De schrijfwedstrijd kent twee categorieën: tot 25 jaar en 25 jaar en ouder. De inzendingen worden beoordeeld door een jury die bestaat uit Andries Greiner (voorzitter), Ilse Ruijters, Marion Wichard en Henk Soomers. De winnaars in beide leeftijdsgroepen ontvangen een geldprijs van 1.250 euro en een oorkonde.

Prijsuitreiking

Schrijvers kunnen hun bijdrage inzenden tot zondag 8 oktober om 0.00 uur. De prijsuitreiking is eind november in samenwerking met de FlevoMeer Bibliotheek. Meer informatie is te vinden op www.ivio-andriesgreinerprijs.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto