Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Schoten gelost bij poging tot beroving bij supermarkt

Algemeen

DANSWIJK – Een aantal personen probeerde donderdagavond rond 18.45 uur een meisje van haar telefoon te beroven. Dit gebeurde op het parkeerterrein van de Deen supermarkt aan de Salsastraat. Bij de beroving werden schoten gelost.


Na de schermutseling vluchtten een aantal personen de naastgelegen supermarkt in. Direct daarna gingen de personen er in verschillende richtingen vandoor. Volgens diverse getuigen werd er op de hoek met de Swingstraat tweemaal met vermoedelijk een luchtdrukpistool geschoten. Na de melding kwam de politie met een groot aantal eenheden ter plaatse waarbij alle betrokken agenten kogelwerende vesten droegen.
 

Direct werden twee mannen in de buurt van de supermarkt staande gehouden ter controle. Volgens een politiewoordvoerder gaat het om totaal drie verdachten. Later is het gebied door de politie afgezet voor onderzoek. Later op de avond meldde de politie aan Omroep Flevoland dat er niemand zou zijn aangehouden. Wie meer informatie heeft, kan contact opnemen met de politie via 0900-8844. (Foto: HV-Almere)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto