Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Warenhuis Hudson’s Bay in V&D-pand

Algemeen

STAD CENTRUM – Warenhuis Hudson’s Bay neemt haar intrek in het voormalige V&D-pand. Het warenhuis tekende woensdag de nieuwe huurovereenkomst voor de locatie.


Hudson’s Bay neemt in het voormalige V&D-pand meer dan 10.000 vierkante meter in beslag. Het warenhuis krijgt directe toegang tot de twee grootste parkeergarages en sluit, aldus het bedrijf, ‘als enige warenhuis in Flevoland perfect aan op de mix van internationale merken en lokale winkeliers in het winkelcentrum’.
V&D ging in december vorig jaar failliet en sloot in februari de deuren. Wethouder Mark Pol liet op Twitter weten blij te zijn met de komst van het nieuwe warenhuis. ‘Mooi dat dit leegstaande pand in het stadshart weer gevuld wordt’, zo schrijft Pol.
Otto Ambagtsheer van Unibail-Rodamco zegt tegen Vastgoedjournaal blij te zijn om Hudson’s Bay aan de portefeuille toe te kunnen voegen. “We heten Hudson’s Bay van harte welkom in Almere. Het warenhuis zal zich vestigen in het populaire winkelgebied in Almere. Omringd door sterke internationale merken zal de hoogwaardige Hudson’s Bay van grote waarde zijn voor onze bezoekers.“
De vestiging in Almere is, samen met een nieuw gehuurde vestiging in Amstelveen, een aanvulling op de eerder aangekondigde elf locaties van Hudson’s Bay. De eerste vestigingen van het warenhuisketen openen naar verwachting in de zomer van 2017. Uiteindelijk wil het Canadese bedrijf twintig nieuwe warenhuizen in Nederland openen.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto