Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Eerste makelaar in Poort

Algemeen

EUROPAKWARTIER – De eerste makelaar vestigde zich deze maand in Poort. ERA Van de Steege Makelaars heeft meerdere kantoren actief in en rondom Amsterdam. Van de Steege opende op 2 mei de deuren van haar nieuwe vestiging aan de Europalaan 941. “In Poort hebben we een strategisch gunstige locatie gevonden ter promotie van heel Almere”, aldus Arnout Ale, directeur woningmakelaardij.


Een interessante doelgroep voor de huizenverkoper in Almere is, volgens Ale, de koper uit Amsterdam. “Deze doelgroep is soms nog wat terughoudend ten aanzien van het gebied Almere, maar lijkt in verband met de afstand en de nieuwe omgeving steeds meer open te staan voor Poort.” Eenmaal in Poort verwacht Ale de Amsterdammers te kunnen enthousiasmeren voor aanbod in de andere wijken. “Hiervoor is maar weinig overtuigingskracht nodig. De afstanden zijn immers maar kort van Poort naar bijvoorbeeld Buiten. En door onze aanwezigheid in Amsterdam, we zijn de nummer één makelaar van Amsterdam, is ons bereik van deze doelgroep enorm!”
Helemaal nieuw is Almere voor de makelaars van ERA Van de Steege niet. “We maken een vliegende start met de medewerkers en positie van Woonvast ERA Makelaars, die voorheen gevestigd was op de Marktgracht in Haven.”
De werkwijze van Van de Steege is traditioneel, maar de uitvoering is vernieuwend. “We zijn ons ervan bewust, dat wij dagelijks bezig zijn met levensbeslissingen van mensen, die tonnen aan euro’s tegelijk uitgeven of ontvangen. Wij zorgen ervoor dat onze klanten terugkijken op een zorgeloos proces en streven altijd naar een goede klantbeoordeling. Vanuit ons kantoor zijn wij met een groep enthousiaste mensen dagelijks super gemotiveerd bezig met het helpen van mensen, bij het verkopen of aankopen van woningen.”
Voor het financieel advies rondom de aankoop van een woning werkt Van de Steege samen met Hyppe. “Een groep financieel adviseurs met vestingen in Almere, Huizen en Hilversum, die zorgen voor begrijpelijk en toegankelijker hypotheekadvies. Voor elke doelgroep. Daarmee kan men alle zaken rondom de koop en verkoop van een huis straks op onze nieuwe locatie in Almere Poort regelen.”

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto