Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Voorproefjes uit het nieuwe theaterseizoen

Algemeen

STAD CENTRUM - Wie benieuwd is naar het nieuwe theaterprogramma van theaterseizoen 2016-2017, mag de speciale Preview Night van Kunstlinie Almere Flevoland op maandag 23 mei niet missen. Een feestelijke avond met voorproefjes en optredens uit het nieuwe theaterseizoen.


De presentatie is in handen van de Almeerse comedian Jörgen Raymann en Debby Toorenaar (van tv-programma ‘Maak het mee’). Aan het begin van de avond neemt burgemeester Franc Weerwind als eerste de nieuwe seizoensbrochure van KAF in ontvangst. Ook bekende Almeerders, zoals Arie Koomen, Charly Luske, Annemarie Jorritsma, Brownie Dutch, Onno Kokmeijer en Tanja Jess krijgen de brochure overhandigd.
Daarna volgt een afwisselend programma met een vooruitblik op het nieuwe theaterseizoen, dat weer barstensvol cabaret, muziek, toneel en musical zit. Tijdens de Preview Night komen verschillende bekende artiesten voorproefjes uit hun shows laten zien en stellen aanstormende talenten zich aan Almere voor. Na afloop is er een afterparty.
Bovendien genieten bezoekers van de Preview Night een exclusieve primeur. Na afloop kunnen zij namelijk direct als eerste hun kaarten bestellen voor het nieuwe seizoen.
Kaarten voor de Preview Night kosten 5 euro, inclusief een drankje, en zijn te bestellen via: www.schouwburgalmere.nl (Foto: aangeleverd)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto