Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Politie zoekt getuigen van ongeluk fietser-hond

Algemeen

FILMWIJK – De politie zoekt getuigen van een ongeluk waarbij een fietser tegen een loslopende hond botste, donderdag 3 maart. Het gebeurde op het fietspad Fongerspad, ter hoogte van het Lumièrestrand. De vrouw die bij de botsing ten val kwam, is er ernstig aan toe.


De vrouw is na het ongeluk, tussen 12.00 en 12.30 uur in de middag van 3 maart, overgebracht naar het AMC met letsel aan haar hoofd. Via Facebook deed de politie Almere een oproep voor getuigen. Een dag later plaatste de politie weer een bericht: ‘De situatie van het slachtoffer is slecht. Wij willen daarom nogmaals een oproep doen naar getuigen. Heeft u iets gezien of heeft u iets gehoord over de aanrijden tussen de fietser en de hond op het Fongerspad op donderdag 3 maart tussen 12.00 en 12.30 uur, dan komen wij graag met u in contact.’
Heeft u iets van het ongeval gezien? Weet u wie het gezien heeft? Voor het onderzoek is deze informatie noodzakelijk. Bel daarvoor 0900-8844. Of benader wijkagent van Filmwijk Jeffrey Halsema via Facebook: Jeffrey Van de Wijk.

Uit de krant