Afbeelding
Almere DEZE WEEK

VBA kroont WitchWorld tot Stagebedrijf van het Jaar

Algemeen

FILMWIJK – De Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) heeft het toekomstige fantasypark WitchWorld uitgeroepen tot Stagebedrijf van het Jaar 2015. VBA maakte de winnaar bekend tijdens de Algemene Ledenvergadering, vorige week donderdag, in het Parkhuys aan de Buñuellaan.


WitchWorld-directeur Ton Theunis was trots op zijn team: ‘Jullie doen het toch maar iedere keer opnieuw’. WitchWorld is nog lang geen realiteit, maar achter de schermen wordt al volop gewerkt aan het toekomstige park. Directeur Ton Theunis maakt daarbij gebruik van veel stagiaires. In totaal zijn dat er al bijna vierhonderd. Sterker: het hele idee van WitchWorld ontstond toen Theunis in zijn tijd als docent op zoek ging naar stageplekken.
Tijdens deze VBA-vergadering werd ook aandacht besteed aan Humanitas Almere en Parkhuys. Ondernemers konden een ansichtkaart kopen en daar een persoonlijke boodschap voor één van de gebruikers van het Parkhuys of Humanitas schrijven. De opbrengst van deze actie kwam ten gunste van Humanitas Almere en daarmee indirect ook aan het Parkhuys.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto