Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Bröring Makelaars zet in op groei

Algemeen

ALMERE - De woningmarkt trekt steeds verder aan. In Almere zijn de huizenprijzen in het derde kwartaal met 2,7 procent gestegen ten opzichte van 2014. Volgens makelaar Geert Bröring komt dit vooral door de lage rente en de aantrekkende economie. Daardoor staan er steeds minder huizen ‘onder water’ en worden weer meer hypotheken verstrekt.


“Na hun verhuizing jarenlang te hebben uitgesteld, durven mensen weer in beweging te komen”, aldus Bröring. “Om nog meer mensen te kunnen helpen om hun woonwensen te verwezenlijken, ben ik hard op zoek naar ervaren makelaars en taxateurs die ons team willen versterken.”

Gestaag toenemende klantenkring

Sinds Bröring begin vorig jaar zijn makelaarskantoor opende, nam het aantal klanten dat de weg naar de Louis Armstrongweg 88 weet te vinden gestaag toe. Waarschijnlijk vanwege de focus van Geert op datgene wat klanten echt belangrijk vinden: persoonlijk advies en begeleiding, in combinatie met gebruik van moderne technologie en communicatiekanalen. “Want dat betaalt zich in de regel dubbel en dwars terug. Door onze regionale kennis en bouwkundig inzicht, maar ook in de verkoopopbrengsten of onderhandelingsresultaten.”
Tevreden klanten

Ook uit de waarderingen van Funda blijkt dat mensen de slagvaardige aanpak van Bröring Makelaars waarderen. De gemiddelde beoordeling is een 8,9. “Ik ben erg blij met ons succes, maar wil bij groei niet inleveren op kwaliteit en vasthouden aan een persoonlijke benadering. Daarom versterk ik het team het liefst met mede-ondernemers. Mensen die eveneens gewend zijn om vanuit eigen verantwoordelijkheid te werken aan de best mogelijke resultaten voor de klant. Samen kunnen we nog meer mensen helpen om hun huis te verkopen of om hun droomhuis te vinden.”

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto