Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Kom voor de goedkoopste overkappingen naar Houtplaza BV

Algemeen

LELYSTAD - Zaterdag 3 oktober houdt Houtplaza BV in Lelystad een open dag met aluminium overkappingen. Deze dag hebben zij de laagste prijsgarantie op de aluminium budgetveranda’s. Daarnaast heeft Houtplaza BV nog veel meer overkappingen die zeer scherp geprijsd zijn.


Met een showterrein van 4.500 vierkante meter en een binnen-showroom van 600 vierkante meter behoort Houtplaza BV tot de grootste van Nederland.
Zaterdag 3 oktober is een speciale dag die volledig in het teken staat van overkappingen/veranda’s. Deze dag gelden er speciale kortingen en acties. Bij elke aluminium terrasoverkapping krijgen klanten een gratis schoonmaakset en wie tijdig een aluminium overkapping bestelt, maakt kans op een gratis glazen schuifwandsysteem voor de veranda.
Voor de kinderen is er deze dag een leuk springkussen en uiteraard worden alle bezoekers voorzien van een hapje of drankje.
Houtplaza BV heeft naast overkappingen nog veel meer. Het assortiment bestaat onder meer uit blokhutten, tuinhout, sierbestrating, wellness, speeltoestellen en nog veel meer. Uiteraard allemaal tegen de scherpste prijzen van Nederland. Kom dus gezellig langs op 3 oktober en profiteer van de scherpste prijzen van Nederland.
Houtplaza BV is gevestigd aan de Zuiveringweg 23 in Lelystad. Meer info: www.houtplaza.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto