Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Almere DEZE WEEK volgt Almeerse deelnemers Special Olympics World Games 2015Almeerse deelnemers hebben goede races gereden

Algemeen

ALMERE – Ook de laatste inline-skate wedstrijd op de Special Olympics World Games in Los Angeles, Verenigde Staten, is goed verlopen voor coach Cynthia Zetz en de vier Almeerse sporters. Als laatste werd de relay (4 x 100 meter estafette) verreden. Barbara, Ricardo, Sara en Ilyasse gingen de strijd aan met Kazachstan.


Ze hebben perfect hun eigen race gereden. Op het juiste moment vertrekken om de wissel goed uit te voeren en vervolgens er als een speer vandoor gaan. Vooral de samenwerking als team was prachtig om te zien. Dit hebben ze met elkaar volbracht. Helaas was Kazachstan te sterk voor hen, maar ze redden hun race sneller dan de divisioning. Zeer tevreden zijn zij met hun zilveren plek op de relay. De oogst van het NL Team skeeleren komt daarmee op: 2 gouden medailles voor Ilyasse, ook twee keer goud voor Ricardo, Barbara zilver en brons en Sara zilver en vijfde. En als team dan ook zilver met de relay.

Zelfverzekerd

Niet alleen de sportieve prestaties zijn een succes, maar ook hun eigen ontwikkeling in de afgelopen week. Zij staan in het middelpunt van de belangstelling en gaan daar geweldig goed mee om. Ze staan zelfverzekerd en vol vertrouwen in het leven. Als zij de Special Olympics World Games aan kunnen, dan is alles mogelijk.
Anton Spaan van de Almeerse Schaats Vereniging: “ASV is trots op onze atleten en hun coach Cynthia. Het was ook bijzonder om dat als toeschouwer langs de zijlijn op enige afstand mee te maken. Al die spanning, ontlading, de focus en de vechtlust is mooi om te zien. We zijn trots op hen.”
Meer informatie over de skeeleraars op de Special Olympics World Games 2015 op www.facebook.com/teamnlskeeleren2015

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto