Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Hollands design bij Vandaag

Algemeen

STAD CENTRUM - Afgelopen zaterdag is in de Zadelmakerstraat 13 in Stad het tweede filiaal van Vandaag concept store geopend. Vandaag is flagship store van SlideArt. SlideArt is een moderne in Nederland ontworpen en geproduceerde meubellijn
Op de Brussels Furniture Fair 2014 won SlideArt een Balthazar voor meest ecologische product. Daarnaast verkoopt Vandaag concept store woonaccessoires van de tot nu toe in Almere minder bekende merken als By-Boo, HKliving, Bloomingville en Hübsch. Het aanbod is aangevuld met de prachtige lampen van onder andere Secto Design. Natuurlijk ontbreken de producten van Zusss niet en zijn deze ook eindelijk in Almere verkrijgbaar.
De winkels van Vandaag worden gekenmerkt door hun stamtafel. Een plek waar het prima zitten is, met een kopje koffie of thee en waar bijvoorbeeld de ZZP-er of vertegenwoordiger een uurtje kan werken. Het gebruik van Wifi is dan ook gratis!
Elke vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur is iedereen bij Vandaag welkom voor een borrel. En omdat Vandaag elke zondagmiddag open is wordt binnenkort gestart met de programmering van een aantal proeverijen.
Meer informatie www.vandaagcs.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto