Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Golfen met een fysieke beperking

Algemeen

ALMERE – De 6e Golfdag van de DennisvanderZeijden.nl - foundation vond zaterdag 11 oktober plaats. En met enorm groot succes. Ruim dertig mensen hebben met een golfclinic van Monique Kalkman van stichting Going4golf kunnen ervaren wat het is om te golfen met een fysieke beperking.


In samenwerking met Otto Bock en professionele golfpro’s heeft iedereen een geweldige dag gehad met een mooie glimlach. Tevens werd die dag de officiële wedstrijd voor de NGG (Nederlandse Gehandicapten Golf) gehouden. De winnaars zijn:
1.   Fernando Eier 39 punten hcp 36.0
2.   Paul Nederstigt 37 punten hcp 14.0
3.   Herman Vransen 37 punten 25.6

Actief zijn met een beperking

DennisvanderZeijden.nl-Foundation stelt zich ten doel om mensen met een fysieke beperking te motiveren en te stimuleren om actiever te bewegen. De stichting organiseert sportieve evenementen en clinics waarbij iedereen met een amputatie kan deelnemen om kennis te maken met de sport en te ervaren dat er veel mogelijk is op sportief gebied. Verder ondersteunt stichting DennisvanderZeijden.nl diverse sportactiviteiten en geeft meerdere keren per jaar voorlichting bij bedrijven en instanties. Daarnaast ondersteunt de stichting individuen bij het realiseren van persoonlijke concrete sportieve ambities en/of het verbeteren hiervan.
DennisvanderZeijden.nl is momenteel bezig met het organiseren van een skiclinic. Meer informatie: www.dennisvanderzeijden.nl

Uit de krant