Aanvragen Han Lammers Fonds voor 1 oktober

Algemeen

ALMERE - Jonge kunstenaars uit Flevoland (tot 30 jaar) kunnen een aanvraag indienen voor een beurs uit het Han Lammers Fonds. De aanvraag moet voor 1 oktober binnen zijn.


Het Fonds draagt de naam van de eerste Commissaris van de Koningin van de provincie Flevoland en stelt jaarlijks één beurs van maximaal 2.500 euro beschikbaar voor bijvoorbeeld een muziekinstrument, bijdrage vervolgopleiding of expositie.
Flevolanders die kansen zien voor een toekomst in de kunstbeoefening en daar beroepsmatig mee bezig willen zijn kunnen een beroep doen op het Han Lammers Fonds. Check de richtlijnen op www.flevoland.nl. Om in aanmerking te komen voor een beurs dient een aanvraagformulier ingediend te worden.
De aanvraag moet gestuurd worden naar het secretariaat van het fonds: Provincie Flevoland, tav Han Lammers Fonds, Postbus 55, 8200 AB Lelystad of via e-mail: hettie.sweerts @flevoland.nl.
De aanvraag moet vóór 1 oktober 2014 worden ingediend. Het bestuur beslist binnen twee maanden wie van de kandidaten de beurs ontvangt. De Commissaris van de Koning van de provincie Flevoland, Leen Verbeek, reikt de beurs uit tijdens de nieuwjaarsreceptie op 2 januari 2015.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto