Afbeelding
Almere DEZE WEEK

ATC-Buiten Open tennistoernooi wordt RIXAX Open 2014

Algemeen

BUITEN - Het ATC-Buiten Open tennistoernooi vindt plaats van zaterdag 7 tot en met zondag 15 juni. Dankzij de nieuwe hoofdsponsor heet het toernooi dit jaar het RIXAX Open 2014.


Vorig jaar is ATC-Buiten gestart met een nieuwe commissie met ervaring in het organiseren van toernooien en evenementen. In het eerste jaar had het toernooi maar liefst 293 deelnemers en zo’n 266 wedstrijden. Het team legt de lat dit jaar hoog om het succes van vorig jaar te evenaren.
Net als vorig jaar heeft het toernooi een thema. Waar vorig jaar het park oranje kleurde vanwege het Koninklijke thema, zal het dit jaar geel en groen zijn omdat het WK voetbal in Brazilië tijdens het toernooi begint. Geel en groen zijn de kleuren van Brazilië
Tijdens het toernooi worden weer heerlijke vers gemaakte maaltijden, broodjes en andere lekkernijen aangeboden, onder andere geserveerd op het volledig nieuw ingerichte horecaplein. Een fijn terras om onder het genot van een hapje en drankje naar de spannende wedstrijden op de nieuwe banen te kijken. Ook worden hier op de bakplaat de lekkerste burgers en satés klaargemaakt.
Het laatste nieuws over het toernooi is te vinden op de nieuwe website: www.atc-open.nl. Inschrijven voor RIXAX Open 2014 is mogelijk via www.toernooi.nl of www.atc-open.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto