Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Suburbia zoekt vrijwilligers voor zomervoorstelling

Algemeen

HOUT – Voor de voorstelling ‘Fanny & Marius’ die van 5 juni tot en met 13 juli te zien is in de Stadsboerderij op stadslandgoed De Kemphaan, is de Almeerse Theatergroep Suburbia op zoek naar vrijwilligers.


Vrijwilligers moeten in de speelperiode minimaal vier keer een avond aanwezig kunnen zijn; de voorstellingen worden elke woensdag tot en met zaterdag gespeeld. Op woensdag wordt alleen de voorstelling gespeeld. Op donderdag, vrijdag en zaterdag wordt er tussen de delen van de voorstelling door een driegangendiner geserveerd. Vrijwilligers ontvangen de gasten, serveren het eten tijdens de verschillende gangen van het diner, helpen bij de kaartcontrole en assisteren achter de kassa.
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar info@theatergroepsuburbia.nl.

Fanny & Marius

De jaarlijkse zomervoorstelling en tevens jubileumvoorstelling van Theatergroep Suburbia is dit jaar Fanny & Marius, een bewerking van het melancholieke Franse epos van Marcel Pagnol.
Een café aan de haven in Marseille: Fanny krijgt een aanzoek van de rijke Panisse, maar ze wil liever haar jeugdliefde Marius. Maar Marius twijfelt, want hij wil gaan varen. Behalve met elkaar hebben de twee geliefden ook nog het een en ander te stellen met hun bemoeizuchtige ouders.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto