Aanvraag Han Lammers Fonds nog tot 15 oktober

Algemeen

ALMERE - Jonge aankomende kunstenaars uit Flevoland (tot 30 jaar) kunnen nog tot maandag 15 oktober een aanvraag indienen voor een beurs uit het Han Lammers Fonds.


Het Fonds is opgericht ter gelegenheid van het vertrek van de eerste Commissaris van de Koningin van de provincie Flevoland, de heer J.C.J. Lammers. Jaarlijks wordt één beurs van maximaal 2.500 euro beschikbaar gesteld voor bijvoorbeeld een muziekinstrument, bijdrage vervolgopleiding of expositie.
Wie woonachtig is in Flevoland en financiële belemmeringen ervaart in de ontwikkeling tot kunstenaar mag een beroep doen op het Han Lammers Fonds. De richtlijnen van het fonds zijn te vinden op www.flevoland.nl.
Om in aanmerking te komen voor een beurs moet een aanvraagformulier ingevuld worden via de mail: hettie.sweerts @flevoland.nl of telefonisch 0320 265285 (Provincie Flevoland, Postbus 55, 8200 AB Lelystad). De aanvraag moet vóór 15 oktober worden ingediend. Het bestuur beslist binnen twee maanden aan wie de beurs zal worden toegekend. De beurs zal uitgereikt worden door de Commissaris van de Koningin van de provincie Flevoland, de heer Leen Verbeek, tijdens de nieuwjaarsreceptie op 2 januari 2013.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto