Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Creatieve ondernemers gezocht voor winkelruimte stadshart

Algemeen

STAD CENTRUM – Creatieve ondernemers die op zoek zijn naar betaalbare en zichtbare winkelruimte kunnen dinsdag 15 mei en 22 mei meer te weten komen over City Sjopping Mol. Vanaf 1 oktober zal deze ‘pop-up store’ minimaal drie maanden haar deuren openen in het stadshart van Almere.


In 2011 heeft Stichting Art Culture een pop-up store genaamd City Sjopping Mol geopend in Citymall Almere. Deze tijdelijke winkel met een divers aanbod en programmering van kunst en cultuur was een enorme aanwinst voor Almere. “Net zoals de voorgaande editie is Stichting Art Culture met name op zoek naar creatieve ondernemers die woonachtig en/of werkzaam zijn in Almere”, zegt Bastiaan Gietema. “Dat kunnen kledingontwerpers, kunstenaars, fotografen en designers zijn. Ook zijn we op zoek naar personen die exclusieve producten inkopen die niet in het reguliere winkelaanbod te vinden zijn. Het plan is om vanaf 1 oktober minimaal drie maanden open te zijn.”
“Maar,” zegt Bastiaan om geïnteresseerden over de streep te trekken, “het is mogelijk om al vanaf één maand als creatieve ondernemer deel te nemen aan de City Sjopping Mol.”
De bijeenkomsten worden gehouden in de tentoonstellingsruimte ‘Making Almere’ op Belfort 13 van 20.00 tot 22.00 uur. Vooraf aanmelden kan via info@startculture.com of 06-15594988.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto